informatie

Boottocht in Albufeira

Tussen al dat feesten door een dagje rustig de zee op voor ontspanning, zonnen, zwemmen, snorkelen of zelfs (diepzee)vissen op grote vissen zoals haaien en zwaardvissen?

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Catamaran Boottocht Albufeira

Tijdens een heerlijke catamaran cruise ga je al vroeg in de morgen de zee op om aan het eind van de dag volledig uitgerust terug te keren. De catamaran biedt mogelijkheden om lekker te zonnen en bij te kleuren. Tijdens verschillende stops kun je een frisse duik nemen of snorkelen. Deze excursie is inclusief eten en drinken en in Albufeira te boeken bij je reisorganisatie.

Algarve Seafaris Boottochten

Algarve Seafaris biedt boottochten aan waarbij je een dag lang de mooiste plekken langs te kust van de Algarve ontdekt. Op het programma staan grote grotten, tunnels, kliffen en rotsformaties. Mocht je geluk hebben dan spot je tijdens deze boottocht zelfs hele groepen dolfijnen.

Zeevissen in Albufeira

Naast boottochten biedt Algarve Seafaris de mogelijkheid de zee op de gaan om te vissen op grote vissen zoals haaien en zwaardvissen. Daarnaast kennen je begeleiders de beste vislocaties van de Algarve waar je de mooiste en grootste vissen kunt vangen.

Alle boottochten van Algarve Seafaris vertrekken vanaf de haven van Villamoura op een paar kilometer afstand van Albufeira.

boottocht-albufeira

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...