informatie

Jeepsafari in Albufeira

Een leuke tour door de Portugese Algarve

Tijdens je vakantie een actief uitstapje waarbij je alle bezienswaardigheden van de omgeving checkt en tegelijkertijd geniet van de zon en heerlijk uitwaait? Dan is een Jeepsafari in Albufeira op je lijf geschreven!

Wat houdt de Jeepsafari door Albufeira in?

jeepsafari-albufeira

Rond een uur of 10 ‘s ochtends stap je op de jeep om vervolgens de omgeving van Albufeira te verkennen. Hierbij bekijk je alle bezienswaardigheden die de Algarve te bieden heeft. Tijdens het rijden vertelt de chauffeur over alles wat je onderweg tegenkomt. Rond het middaguur stop je voor een uitgebreide lunch die bij de prijs is inbegrepen om vervolgens weer verder door de omgeving te rijden. Vervolgens ben je rond 16.00u ’s middags terug in Albufeira waarna je je kunt klaarmaken voor het eten en de stapavond!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Jeepsafari Albufeira in de avond!

Al het moois van de Algarve in de avond aanschouwen om vervolgens vanaf Moon Viewpoint de zonsondergang te bekijken doe je tijdens een Jeepsafari in de avonduren. Rond 19.00 ga je met de Jeep de natuur in om na een uurtje aan te komen bij een mooie waterval waar je de mogelijkheid hebt even te relaxen en te zwemmen. Na dit relaxmomentje reis je verder richting Moon Viewpoint, ten zuiden van de Tagus rivier, waar je onder het genot van een glaasje champagne geniet van de prachtige zonsondergang om vervolgens weer terug te reizen naar Albufeira.

Wat kost de Jeepsafari?

Voor een 6 uur durende Jeepsafari overdag inclusief lunch door de Algarve betaal je 40 à 50 euro. Kies je ervoor om enkel in de avond op pad te gaan en te genieten van de prachtige zonsondergang dan betaal je slechts €27,50.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...