informatie

Stranden in Albufeira

Waar ga jij zonnen deze zomer?

Albufeira heeft een groot aantal stranden rondom de stad liggen, het bekendste strand van Albufeira is de Praia da Oura.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Praia da Oura Albufeira

praia-de-oura-albufeira

Praia da Oura is het drukste strand van Albufeira, het is bij de strip gelegen waardoor je op het strand veel engelsen aantreft. Je bereikt het strand door van de trap van het centrum de stap naar het strand te maken. Praia da Oura bestaat uit drie stranden die elk omgeven zijn door rotsen, er komen veel jonge mensen de voorzieningen zijn er erg goed.

Praia Salgados Albufeira

praia-solgados-albufeira

Praia Salgados is een druk strand nabij de jachthaven van Albufeira, het kenmerkt zich door erg helder water, een echt wit strand en goede voorzieningen.

Praia da felésia Albufeira

praia-da-falesia-albufeira

Praia da felésia hoort bij de mooiste stranden van Albufeira en omgeving. Het strand is enkel bereikbaar via een smalle toegangsweg en weerszijden pijnbomen staan. Je vindt dit strand net buiten het centrum van Albufeira. Felésia is omgeven door mooie rode rotsen, de golven bieden mogelijkheden om heerlijk te kitesurfen of naar anderen te kijken die zich hier wel aan wagen. Bij vloed heeft het strand een extra speciaal aanzicht, er vormen zich dan verschillende baaitjes op het strand.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...