feesten

Kiss Club in Albufeira

De club die je tijdens jouw vakantie absoluut bezocht moet hebben!

Kiss Albufeira is al 29 jaar de plek voor gaafste feesten met vette licht- en lasershows waar nog lang over doorgepraat zal worden. In 2014 viert Kiss haar 30 jarig bestaan, wat een ontzettend mooi feest belooft te worden. Deze club is in het hoogseizoen zelfs tot 07.00u in de ochtend geopend, binnenkomen als het donker is en weer naar buiten als het alweer licht is behoort dus tot de mogelijkheden. Je betaalt bij Kiss Albufeira tien euro entree inclusief één consumptie dus gebruik deze dan ook slim en neem een lekkere cocktail!

kiss-club-albufeira

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Drie verdiepingen

Op drie verdiepingen ga je los op de beste dance en urban muziek. Op de derde verdieping vind je een speciale VIP-Area waar je een tafel kunt kopen om te relaxen. Deze derde verdieping onderscheidt zich naast dat het feit dat het een VIP-Area heeft ook in het feit dat er gave latin muziek wordt gedraaid in de bijgelegen niet-vip zaal.

Feesten bij Kiss Albufeira

Gedurende de hele zomer organiseerde Kiss Club Albufeira de vetste UV-Glow party’s met vette gadgets, Blue party’s en Purple party’s waarbij iedereen in bijpassende kleding gekleed was!

kiss-albufeira

Wereldberoemde DJ’s

Bij Discotheek Kiss Albufeira vind je naast de resident DJ’s Matt More, DJ Homixide en Djay Tiago ook grote artiesten zoals DJ Chuckie, Sidney Samson en Abigail Bailey, een van de bekendste vrouwelijke DJ’s ter wereld.

Drankprijzen Kiss Club Albufeira

Kiss Albufeira hanteert gemiddelde prijzen voor Albufeira. Voor een biertje betaal je €2,50 en voor een glas wijn hetzelfde bedrag. Een cocktail kost ongeveer €5,-. De alcoholvrije dranken kosten respectievelijk €4,- (Energy drink) en €2,- (Fris).

Je vindt Discotheek Kiss Albufeira aan het einde van de strip, op een paar minuten lopen van het midden!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...