feesten

Club Locomia in Albufeira

Vlakbij het strand!

Club Locomia wordt door veel mensen beschouwd als de beste club van Albufeira. Iets buiten het centrum gelegen maar vlakbij het strand waardoor je na het stappen natuurlijk nog even een heerlijke duik kunt nemen.

club-locomia-albufeira

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Beste discotheek van Albufeira

Dat Club Locomia wordt genoemd als beste club van Albufeira, dat heeft veel te maken met de meerdere dansvloeren en het gave dakterras waardoor je in de open lucht kan dansen op de beste platen!

Jeff Mills & Dave Clark

Elke vrijdag en zaterdag draaien club residents Jeff Mills & Dave Clark de beste platen. Op vrijdag is techno de muziek waar het om draait en op zaterdag is house de muziek van Club Locomia. Andere dagen van de week staan in het teken van de commerciële muziek waarop iedereen helemaal los gaat!

Drankprijzen Club Locomia Albufeira

De prijzen van drank liggen bij Club Locomia iets boven het gemiddelde van de andere clubs en discotheken. Je betaalt voor een biertje of glas wijn drie euro. Voor een lekkere grotere cocktail dan elders betaal je ongeveer €6,50. Voor de BOB van het gezelschap heeft Locomia energy drink voor ongeveer vier euro en fris voor twee euro.

Je vindt Club Locomia net buiten Oud-Albufeira bij ST. Eulalia Beach en is prima te voet bereikbaar maar een taxi kost ook maar een paar euro!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...