feesten

Club Libertos in Albufeira

Libertos Albufeira ontstond in 1985 als een piano-bar. Inmiddels is er van de bar van toen weinig meer te zien. Nu is Libertos een zeer hippe discotheek waar je sowieso heen moet tijdens je vakantie in Albufeira. Libertos is naast zeer hip ook best chique, je komt niet binnen met een ‘zwembroek’ als korte broek. Goed gekleed zijn is dus belangrijk en de gemiddelde leeftijd ligt er rond de 22 jaar in het hoogseizoen.

discotheek-libertos-albufeiraMet een capaciteit van 1000 personen een middelgrote club in Albufeira. In de zomer al om 20.00u geopend voor een lekker drankje tot 4.00u kan feesten!

Feesten bij Libertos?

In het hoogseizoen had je de afgelopen zomer één maal per week het feest AFROGROOVE. Hét feest als je mooie mannen of vrouwen tegen het lijf wil lopen. Libertos biedt dé vakantiesfeer met muziekstijlen van R&B tot Funky House.

Drankprijzen Libertos Albufeira

libertos-albufeiraDrank is bij Libertos Albufeira betaalbaar. Je betaalt €2,50 voor bier en wijn. Een lekkere cocktail kost slechts €5,-. Liever alcoholvrij? Een glas fris kost slechts €2,- en voor energy drink betaal je vier euro.

Je vindt Libertos Albufeira in een (linkse) zijstraat van de strip, redelijk aan het begin bij Matt’s bar!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...