feesten

Uitgaan in Albufeira

De leukste clubs, bars en kroegen van Albufeira

Albufeira is in tijdsbestek van een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste bestemmingen wat betreft jongerenreizen. Precies daarom bestaat het uitgaansgebied van Albufeira nu uit twee delen: Oud-Albufeira en Nieuw-Albufeira.

uitgaansgebied-albufeira

Oud-Albufeira kenmerkt zich door gezellige pleinen, sfeervol verlichte en smalle straatjes. Je vindt er naast knallende discotheken ook gave clubs, cocktails bars en Nederlandse feestcafés. Je vindt in hier met name Portugezen, Nederlanders, Duitsers, Ieren en Engelsen. De gemiddelde leeftijd ligt er rond de 21 jaar, terwijl de minimale leeftijd; wat betreft toegang in clubs en discotheken 18 jaar is.

Nieuw-Albufeira kenmerkt zich door een nieuw strak gebied met een echte strip zoals we die kennen in bijvoorbeeld Chersonissos. De bars zijn hier in overvloed en je vindt er met name Engelse horecazaken. Ook vind je in nieuw-Albufeira met name Engelsen en ligt de gemiddelde leeftijd lager dan in oud-Albufeira op ongeveer 20 jaar.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Buhba Bar Albufeira

De bartender gaat een drukke nacht krijgen, bij Buhba Bar in Albufeira drink je namelijk onbeperkt heerlijke cocktails en koude biertjes. In de moderne bar dans je tot diep in de nacht met Duitsers, Ieren, Engelsen en lokale tieners. Je vindt Bubha Bar in Oud-Albufeira in de buurt van Celebration en Feestcafé Bloopers Albufeira!

Ontdek hier meer over Buhba Bar Albufeira!

Buhba-bar-albufeira

celebration-albufeira

Club Kadoc Albufeira

Ontdek hier meer over Club Kadoc Albufeira!
discotheek-kadoc-albufeira

Club Locomia Albufeira

Meerdere dansvloeren en een ontzettend tof dakterras zorgen ervoor dat Club Locomia en Albufeira regelmatig wordt genoemd als een van de beste clubs in Albufeira. Op vrijdag is deze club, die net buiten het centrum gelegen is, de plek voor de beste techno terwijl de rest van de week House en de meer commerciële muziek gedraaid wordt.

Ontdek hier meer over Club Locomia Albufeira!

club-locomia-albufeira

Discotheek Kiss Albufeira

Kiss Albufeira is al 29 jaar de plek voor gaafste feesten met vette licht- en lasershows waar nog lang over doorgepraat zal worden. In 2014 viert Kiss haar 30 jarig bestaan, wat een ontzettend mooi feest belooft te worden. Deze club is in het hoogseizoen zelfs tot 07.00u in de ochtend geopend en bevindt zich aan de zeekant van de strip in Nieuw-Albufeira!

Ontdek hier meer over Discotheek Kiss Albufeira!

kiss-albufeira

bloopers-albufeira

Libertos Albufeira

Libertos Albufeira ontstond in 1985 als een piano-bar. Inmiddels is er van de bar van toen weinig meer te zien. Nu is Libertos een zeer hippe discotheek waar je sowieso heen moet tijdens je vakantie in Albufeira. Libertos is naast zeer hip ook best chique. Goed gekleed zijn is dus belangrijk en de gemiddelde leeftijd ligt er rond de 22 jaar in het hoogseizoen.

Ontdek hier meer over Libertos Albufeira!

libertos-albufeira

Wild & Co Albufeira

Wild & Co Albufeira is overdag een restaurant en een plek waar je op het terras kunt genieten van een heerlijke cocktail en wordt ’s avonds omgetoverd tot de plek waar je tot diep in de nacht kunt feesten. Deze club biedt plaats aan ruim 600 personen en is qua interieur een combinatie tussen een Irish Pub en een American Saloon!

Ontdek hier meer over Wild & Co Albufeira!

wild-co-albufeira

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...