informatie

Buhba Bar in Albufeira

Onbeperkt drinken in de Buhba Bar!

Buhba Bar Albufeira was al dé bar van Albufeira maar sinds de verbouwing is het zeker een van de bars waar je even geweest moet zijn. De bar is elke dag van 21.00u tot 04.00 geopend om een lekkere cocktail of een koud biertje te nuttigen terwijl je geniet van de beste dance en house platen waarmee de DJ de gasten aan het dansen brengt!

Buhba-bar-albufeira

Gaaf modern interieur!

Het moderne interieur onderscheidt Buhba Bar van de andere bars in Albufeira. Daarnaast heeft Buhba Bar een geweldig balkon op de eerste verdieping en een gaaf dakterras waar je in alle rust kunt loungen onder het genot van een drankje.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

albufeira-buhba-bar

Wie vindt je in Buhba Bar Albufeira?

In Buhba Bar vind je niet enkel Nederlanders, maar ook Duitsers, Ieren en Engelsen zoals in vrijwel heel oud-Albufeira. Ook is Buhba Bar Albufeira zeer populair bij lokale tieners die er komen voor hun ontspanning en om te feesten.

All-you-can-drink-concept!

Buhba Bar Albufeira hanteert een concept waarbij je onbeperkt kunt drinken voor één prijs, hierdoor hoef je je drankjes niet steeds los af te rekenen maar betaal je één keer bij binnenkomst. Mannen betalen €15,- entree en vrouwen betalen slechts €10,-, een slim concept waardoor de man/vrouw verhouding vrijwel altijd goed is.

Je vindt Buhba Bar Albufeira in Oud-Albufeira aan de strip, in de buurt van Bloopers en Celebration!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...