feesten

Club Heaven in Albufeira

Een moderne discotheek met gezellig publiek!

Aan de alom bekende barstreet in het nieuwe centrum van Albufeira vind je Club Heaven. Deze moderne discotheek is geopend sinds de zomer van 2012. Zijn bestaansrecht heeft Club Heaven Albufeira te danken aan de dalende aanloop van bezoekers in Discotheek Kiss, dat buiten het centrum ligt. Om deze reden besloot hij een volledig nieuwe discotheek te openen midden op de barstreet van Albufeira. Dit zorgt ervoor dat het uitgaansleven in het nieuwe centrum van Albufeira er ineens een volledig nieuwe discotheek bij kreeg die met name onder Nederlandse jongeren erg populair werd. Heaven Club Albufeira is meer dan bovenstaande beschrijving, dus wanneer je meer wil weten moet je vooral snel verder lezen!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

club-heaven-albufeira (2)

Geweldige ambiance @ Heaven Albufeira

Wanneer je deze club binnenloopt wordt je verwelkomd door duizenden lichtjes die om je heen dwalen waarna je vanzelf in de grote zaal terecht komt. Direct aan de rechterkant vind je vervolgens een bar en dieper de zaal in vind je het podium, dat is voorzien van hoogwaardig licht en geluid. Op dit podium vind je gedurende de hele zomer talloze bekende artiesten, maar daarover verderop meer. Aan de achterkant van Club Heaven vind je wederom een grote bar met daarachter ontzettend knappe barmannen en barvrouwen die speciaal voor jou de lekkerste cocktails bereiden en een biertje tappen wanneer je dat wil. Ondanks grote drukte in de discotheek word je er altijd snel voorzien van je drankjes omdat de barbezetting altijd voldoende is.

Bekende artiesten zoals Yellow Claw!

De gehele zomer lang vind je in Club Heaven in Albufeira de meest populaire DJ’s van Nederland. Zo werd je tijdens de zomer van 2014 elke avond vermaakt met een bekende artiest. Elke vrijdag was dit Yellow Claw, terwijl je in deze club de rest van de week artiesten zoals La Fuente, Vato Gonzalez, Dyna en Sandro Silva te bewonderen zijn. Tijdens ons bezoek aan deze club vingen we nog net een glimp op van The Partysquad die naar alle verwachting in de zomer van 2015 wel in de vaste line-up van Club Heaven te bewonderen zullen zijn.

club-heaven-albufeira (1)

Als extratje: een tuin met zwembad

De meeste echt bekende clubs zijn voorzien van een zwembad. Exact dit heeft Club Heaven in de grote tuin achter de discotheek, welke je via de deur aan de achterzijde kunt bereiken. Het is de plek om in de middag heerlijk te zonnen en een duik te nemen met al je vrienden. Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijke cocktail van Club Heaven.

Wat betaal je voor een drankje?

Zoals je inmiddels misschien wel weet kun je in het buitenland beter cocktails drinken dan bier. Bier wordt hier namelijk gezien als een speciale drank. Dit betekent dan ook dat een halve liter bier bij Club Heaven vijf euro kost. Een cocktail heb je daarentegen voor ongeveer zes euro. Bepaal dus voor jezelf of je goedkoop wil drinken of in een premium club wil genieten van je drankje. Wanneer je de sfeer en artiesten vergelijkt met de prijs is met zekerheid te zeggen dat je heel veel waar voor je geld krijgt bij Club Heaven in Albufeira.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...