feesten

Restaurant Hollandaise in Albufeira

De hele dag de lekkerste gerechten bij Hollandaise

Heerlijk eten in Albufeira kan bij een van de vele restaurants in Albufeira. Al heel wat jaren runnen Dave en Carla restaurant Hollandaise in Albufeira. Je bent er dagelijks welkom voor een ontbijt, lunch of diner tegen normale prijzen.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Menu

albufeira-eten

Hollandaise heeft een keuken met Hollandse en Internationale gerechten, wat loopt van soep van de dag, huzarensalade, grote knoflookgarnalen en bijvoorbeeld spareribs en biefstuk v/d haast tot pannenkoeken en friet met een frikandel, kroket of kipnuggets.

Gratis internet (WI-FI)

Voor alle gasten van Hollandaise biedt het restaurant gratis WI-FI. Wanneer je dus even wil contacten met het thuisfront is Hollandaise Albufeira de plek om uit eten in Albufeira te gaan, of natuurlijk gewoon een drankje te drinken.

Naast dat je er lekker kunt eten verhuurt Hollandaise ook scooters waarmee je de omgeving van Albufeira kunt verkennen, een aanrader omdat de verhuurders Nederlands spreken en je zo goed op de hoogte bent van de voorwaarden en regels omtrent het huren van de scooter en het rijden in Albufeira.

Meer informatie over Hollandaise Albufeira vind je op www.restaurant-hollandaise.com!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...