feesten

Restaurant Shalom in Albufeira

Een restaurant met Nederlands tintje!

De hele dag lekker eten in Albufeira, of even loungen met een cocktail en de waterpijp doe je bij Shalom Albufeira. Shalom bestaat uit twee restaurants in het oude centrum van Albufeira en een Shisha-bar waar je rustig kunt genieten van de waterpijp. Shalom wordt gerund door een familie van Nederlands/Israëlische afkomst die na veel horeca ervaring in Albufeira is neergestreken.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Shalom I

shalom-albufeira

Yadin en Ido, vader en zoon van de familie runnen Shalom I, de Grillroom. Bij Shalom I vind je tot 17.00u de lekkerste broodjes, uitsmijters, dagschotels en salades maar ook Hollandse snacks zoals bitterballen, een frikandel speciaal of een puntzak friet.

Na 17.00u biedt Shalom I Rib-eye steaks, spareribs, lamskoteletten, shoarma, falafel, kip-saté, gehaktballen en mixed-grill. Een groot aanbod aan lekkere gerechten met Nederlands/Israëlische invloeden!

Shalom II

Moeder (Pauwelijn), dochter (Yoniet) en schoonzoon (Oded) runnen restaurant Shalom II, een bistro en pannenkoekenhuis. Tot 17.00u vind je er belegde broodjes, uitsmijters en tosti’s, terwijl je er na 17.00u terecht kunt voor de lekkerste pannenkoeken, hemelse kip, kalfsentrecote, spareribs, schnitzels, pasta’s en hamburgers.

Volg alle Nederlandse en Europese voetbalwedstrijden in Albufeira

Bij Shalom kijk je alle eredivisiewedstrijden, maar aankomende zomer ook alle WK wedstrijden onder het genot van een hapje en een drankje. Zo mis je ook op vakantie niets van jouw favoriete club!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...