informatie

Zoo Marine in Albufeira

De onderwaterwereld ontdek je in Albufeira

Elk jaar is Zoo Marine van April tot Oktober de plek waar je een hele dag kunt genieten van de bekendste zeedieren, een aquarium met haaien, zwembaden en glijbanen.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Wat is er te beleven?

zoomarine-albufeira

Bij Zoo Marine Albufeira vind je dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, tropische vogels en roofvogels die onderdeel zijn van gave shows. Naast deze shows biedt een groot haaienaquarium en een 4D bioscoop. De 4D bioscoop geeft je een unieke ervaring die je beleeft moet hebben en met niets te vergelijken is.

Tussen al dat kijken door wat meer spektakel, dan kun je zwemmen in een van de zwembaden of van een van de glijbanen van Zoo Marine om vervolgens de dag af te sluiten met het bekijken van de mooiste en meest aparte schelpen ter wereld!

Prijzen en openingstijden

In de maanden April, Mei, Juni, September en Oktober is Zoo Marine geopend van 10.00u ’s ochtends tot 18.00u ’s avonds. In het hoogseizoen (Juli en Augustus) is Zoo Marine dagelijks geopend van 10.00u tot 19.30u.

wat-te-doen-in-albufeira

Kinderen kleiner dan 1 meter en jonger dan 10 jaar betalen slechts €19,- entree. Iedereen die hier niet aan voldoet en jonger is dan 65 jaar betaalt €28,- entree en 65+’ers betalen net als kinderen €19,- entree.

Bereikbaarheid Zoo Marine

Je vindt Zoo Marine op ongeveer 20 kilometer van het oude centrum van Albufeira. Het beste is om met de taxi naar Zoo Marine te gaan om, dit kost in totaal ongeveer €20,- voor een retourtje naar dit park. Er zijn goedkopere mogelijkheden door bijvoorbeeld de met de bus te reizen maar dan ben je langer onderweg dan wanneer je met de taxi reist en in verhouding scheelt het weinig.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...