feesten

Restaurant en Club Wild & Co in Albufeira

wild-en-co-albufeiraWild & Co Albufeira is overdag een restaurant en een plek waar je op het terras kunt genieten van een heerlijke cocktail en wordt ’s avonds omgetoverd tot de plek waar je tot diep in de nacht kunt feesten. Deze club biedt plaats aan ruim 600 personen. Qua interieur is Wild & Co een combinatie tussen een Irish Pub en een American Saloon. De muziekstijlen zijn net als het interieur erg verschillend van stijl, van Urban tot House.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Restaurant en Bar

Wild & Co Albufeira is een combinatie van een restaurant en een uitgaansdeel, door de faciliteiten in het restaurant biedt het ook ’s avonds nog heerlijke verschillende biersoorten voor een prima prijs die je zeker eens moet proberen. Zeker omdat je de mooie dansende vrouwen op de bar aanschouwd moet hebben! Cocktails worden een feest!

wild-and-co-albufeiraZin in een cocktail? Haal je cocktail bij Wild & Co Albufeira want dat is een groot spektakel, de barmannen en -vrouwen zijn getraind er een show van te maken wanneer ze een cocktail voor je bereiden. Voor de prijs van slechts vijf euro heb je al zo’n heerlijke cocktail.

Band & Live DJ

Avonden bij Wild & Co Albufeira beginnen met een live band terwijl mensen nog rustig genieten van hun eten, langzaamaan veranderd de sfeer van restaurant naar uitgaansgelegenheid waarna de DJ plaatsneemt achter de DJ Booth en iedereen losgaat op de vetste muziek!

Wat betaal je voor een drankje?

Een cocktail heb je voor vijf euro, energy drink voor ongeveer vier euro. Bier en wijn kosten ongeveer €2,50 en voor een glas fris betaal je zelfs maar twee euro.

 

Je vindt Wild & Co Albufeira aan het begin van de strip in de buurt van Matt’s bar, midden tussen alle bars en discotheken!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...