feesten

Restaurants in Albufeira

Heerlijk uit eten!

In Albufeira kun je een lekkere en tevens betaalbare bodem leggen voordat je gaat stappen in een van de vele restaurants en eetcafés die Albufeira rijk is. Ook voor een hapje tussendoor ben je overal welkom, want de meeste restaurants Albufeira zijn tot laat in de avond geopend. Eten doe je er heel gevarieerd, de verschillende restaurants en eetcafés hebben alles: van Hollandse kost tot heerlijke Italiaanse pizza!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Hollandaise Albufeira

hollandaise-albufeira

Dave en Carla runnen al heel wat jaren restaurant Hollandaise in Albufeira. Je bent er dagelijks welkom om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Hierbij kun je kiezen uit diverse Hollandse en Internationale gerechten: van spareribs tot pannekoeken. Daarnaast kun je even contacten met het thuisfront, want Hollandaise biedt gratis wifi voor haar gasten.

Ontdek hier meer over Hollandaise Albufeira!

Shalom Albufeira

shalom-albufeira

Twee restaurants en een shisha-bar in het oude centrum van Albufeira. De plek om heerlijk te eten bij deze familie van Nederlands/Israëlische afkomst die na veel horeca ervaring in Albufeira is neergestreken. Shalom I wordt gerund door de mannen en je vindt er dan ook vooral vlees, de vrouwen runnen Shalom II: een bistro en pannenkoekenhuis!

Ontdek hier meer over Restaurant Shalom Albufeira!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...