vliegreizen

Vliegen naar Albufeira

Met het vliegtuig naar het Portugese Albufeira

Een vliegvakantie naar Albufeira is eigenlijk de meest gekozen manier voor een leuke jongerenvakantie. De Portugese plaats ligt ver van ons eigen land en daardoor eigenlijk niet geschikt voor een autoreis. Op deze pagina vind je alles over de vliegvakantie naar Albufeira, zoals vluchttijd en luchthaven. Verder presenteren we jou de beste deals zodat je goedkoop op vliegreis kunt!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Hoelang is het vliegen naar Albufeira?

Vanaf Amsterdam duurt een vlucht naar Faro, iets meer dan 3 uur. Vlieg je vanuit Faro terug naar Nederland dan zal je er iets langer over doen, ongeveer 3,5 uur. Één van de maatschappijen voor een vlucht naar Faro is TUIfly.

vliegen-naar-albufeira

Dichtstbijzijnde vliegveld Albufeira

Het dichtstbijzijnde vliegveld bij Albufeira is het vliegveld van Faro, naast dichtbij landen de meeste internationale luchtvaartmaatschappijen op deze luchthaven. Faro Airport heeft een capaciteit van ruim 4.000.000 reizigers per jaar en is een mooi en modern vliegveld.

vliegveld-albufeira

Bereikbaarheid Albufeira

Het vliegveld van Faro ligt op ongeveer 40 autominuten van Albufeira, een taxi naar je accommodatie kost je ongeveer €40,-. Kies je ervoor met de bus te reizen dan ben je ongeveer 60 minuten onderweg en betaal je slechts €4,65 per persoon.

 

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...