feesten

Club Vida in Albufeira

Dé hipste club in het nieuwe centrum van Albufeira!

Ben jij deze zomer op zoek naar een hippe club waar veel Nederlanders te vinden zijn dan is Club Vida, midden in het nieuwe centrum van Albufeira de place to be voor jou en je vrienden. Het is tevens de club waar jij de gehele zomer als vakantieganger met GOGO zult verblijven tijdens de ontzettend populaire Totally Summer Club Edition in Albufeira. Van entreegeld hebben ze in ieder geval nog nooit gehoord waardoor je altijd even een kijkje kunt nemen zonder ook maar een euro te hoeven betalen. Meer weten over Club Vida, de plek waar veel vakantieliefdes ontstaan, doe je door meteen verder te lezen.
club-vida-albufeira (1)

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Water + licht maken Club Vida uniek

Als bezoeker van Club Vida kun je er eigenlijk niet omheen, overal waar je maar kijkt zie je licht. Talloze verschillende kleuren met een effect dat nogmaals wordt versterkt door het gebruik van een soort watervallen, die overal in de club te vinden zijn. Achter glazen ruiten komt continue water naar beneden wat een unieke sfeer geeft wanneer verschillende spots erop schijnen. Ook buiten wordt je aandacht al direct getrokken door het pand dat is voorzien van spots met felle kleuren. Alles bij elkaar is Club Vida Albufeira een heel moderne discotheek met een ambiance waar je u tegen zegt.

club-vida-albufeira (2)

Een mooie selectie internationale DJ’s

Met een feest als Totally Summer Club Edition in de club ben je natuurlijk al verzekerd van de beste DJ’s die één keer per week een uniek feestje neer weten te zetten. Verder zijn alle DJ’s er ontzettend goed in om iedereen in de club aan het dansen te krijgen. Dit gebeurt op de met name onder vrouwen populaire muziekstijlen R&B, moombahton en reggeaton. Binnen deze branche is Matt Moore als een van de grootste namen de gehele zomer geboekt.

Totally Summer Club Edition @ Club Vida

Als vakantieganger met GOGO kun je natuurlijk niet om Totally Summer heen. De club editie van dit populaire feest vindt wekelijks plaats in Club Vida in Albufeira. Dit brengt ook hele vette DJ’s en duo’s naar deze discotheek en is de hele club omgetoverd met nog meer elementen die de zomer benadrukken. Concreet betekent dit dat je de hele zomer lang kunt genieten van artiesten zoals Dirtcaps, GIRLS LOVE DJs, The Partysquad en The Flexican & MC Sef!

Wat kost een drankje bij Club Vida?

De ontzettend mooie bar met talloze kleuren en de meer dan 100 verschillende flessen drank zorgen ervoor dat jij als feestganger direct zin krijgt in een heerlijke cocktail. Een heerlijke cocktail is dan ook wat je echt moet nemen bij Club Vida Albufeira. Een cocktail kost afhankelijk van je reisorganisatie ongeveer zes euro terwijl een biertje ongeveer drie euro kost. Kijken we naar de eindscore van deze hedendaagse discotheek, dan kunnen we niets anders concluderen dan dat Club Vida in Albufeira de plek is waar jij tijdens jouw vakantie minimaal één avond moet verblijven.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...