informatie

Werken in Albufeira

Heb je zelf de ambitie om komende zomer te gaan werken in Albufeira, besef dan goed dat het niet alleen zon en strand is. Keihard werken met maar één doel, de gasten gedurende de hele zomer lang een geweldige vakantie te bezorgen. Natuurlijk maakt zon, zee, strand en gezelligheid het werk wel makkelijker!

Reisleider worden?

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Reisleider worden in Albufeira

Als reisleider ben je het gezicht van de reisorganisatie op de bestemming. Precies daarom moet je als jongerenreisleider energie voor 10 hebben om gasten 24 uur per dag datgene te kunnen bieden dat ze van hun jongerenvakantie Albufeira verwacht hadden!

Lijkt dit je wat?

Meld je snel aan via de sites van de reisorganisaties want de selectie begint al vroeg!

Propper, DJ of Barman worden in Albufeira

Liever aan de slag als propper, DJ of Barman of vrouw bij een van de clubs, discotheken en bars in Albufeira? Je vindt de vacatures vaak slecht via internet dus is het aan te raden gewoon persoonlijk contact op te nemen de horecazaken en deze pagina regelmatig te raadplegen!

Vacatures

Helaas hebben wij op dit moment geen vacatures om komende zomer te werken in Albufeira.

Op zoek naar personeel?

Bent u als bedrijf op zoek naar personeel? Neem dan contact op over de uitgebreide mogelijkheden die het netwerk van Ambitious Internet biedt om uw ideale personeel voor komende zomer te vinden!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...