feesten

Club Kadoc in Albufeira

Al jarenlang een van de populairste uitgaansgelegenheden in Albufeira!

Club Kadoc wordt door vrijwel iedereen beoordeeld als beste club van Albufeira. Komende zomer is Kadoc alweer 23 jaar het feestpaleis net buiten Albufeira. Residents Ricardo Mello en François maken er met ruim 1500 Nederlanders een groot feest van tot 8 uur in de morgen!

club-kadoc-albufeira

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Feesten bij Club Kadoc!

In ieder geval één schuimparty moet je gehad hebben tijdens je vakantie in Albufeira. Club Kadoc heeft een hele vette waar je geweest moet zijn. Liever geen schuim? Kadoc heeft elke week de Crazy Saturday waar het werkelijk helemaal los gaat in de vroege uurtjes!

De grootste DJ’s

discotheek-kadoc-albufeira

Bij Club Kadoc Albufeira vind je oprecht de beste DJ’s van heel Albufeira. In de zomer van 2013 draaiden David Guetta en Afrojack de vetste platen in Club Kadoc. Respectievelijk de nummers 5 en 9 in de DJ Mag top 100 van 2013.

Wat betaal je voor een drankje?

De prijzen liggen bij Club Kadoc Albufeira net wat boven het gemiddelde. Natuurlijk ook vanwege de vette feesten met grote namen als Afrojack en David Guetta is het begrijpelijk. Voor een biertje of glaasje wijn betaal je drie euro. Een cocktail kost €6,-. De alcoholvrije dranken kosten €4,- voor energy drink en slechts €2,- voor een glaasje fris.

Je vindt Club Kadoc Albufeira net buiten het centrum van Albufeira, met de taxi ben je er zo en het is zeker de moeite waard!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...