feesten

Discotheek Fiesta in Albufeira

Een discotheek met regelmatig Nederlandse optredens/DJ’s!

Ben jij deze zomer op jongerenvakantie naar Albufeira dan is het erg aan te raden één of meerdere avonden in de Fiesta in Albufeira door te brengen. Deze gezellige combinatie van een bar en een discotheek bevindt zich in het oude centrum van Albufeira. Als Nederlander in Albufeira kun je er echt niet omheen omdat Fiesta Albufeira de plek is waar alle Nederlanders samenkomen. In dit feestpaleis kun je genieten van bekende artiesten zoals Fajah Lourens en bijvoorbeeld Jayh Jawson, bekend van het nummer ‘Mooie dag’. Meer ontdekken van over de Fiesta, lees meteen verder!

discotheek-fiesta-albufeira-ruud-feltkamp

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Hollandse gezelligheid @ Fiesta

In de straat van de taxistandplaats naar het nieuwe centrum van Albufeira vind je een grote draaiende bol met Fiesta, bovenop een dak. Exact daaronder vind je een trap omhoog die je naar deze discotheek brengt. Eenmaal boven kom je in een grote zaal met verschillende niveaus die Hollandse gezelligheid ademt. De houten inrichting doet denken aan een skihut, maar dan in de zomerse sferen. Zeker is in ieder geval dat je voor gezelligheid bij Fiesta Albufeira moet zijn.

discotheek-fiesta-albufeira-lange-frans

Beachmasters’ Summer Carnival

Ben jij met Beachmasters op vakantie of wil je deze legendarische avond in de Fiesta in Albufeira niet missen? Gedurende deze avond, die de gehele zomer een vast agendapunt was, kun je losgaan op de muziek van Jayh Jawson, Fajah Lourens of Ruud Feltkamp. Daarnaast wordt de gehele discotheek omgetoverd met de meeste neon die je ooit hebt gezien. De neonverf is werkelijk overal, wat een heel erg speciaal effect geeft voor iedereen die deze avond van zijn vakantie in de Fiesta Albufeira doorbrengt.

Wat kost een biertje in Fiesta Albufeira?

In tegenstelling tot bij veel discotheken in Albufeira vind je bij discotheek Fiesta heerlijk Nederlands bier voor een Nederlands prijsje. Naast bier heeft deze bar/discotheek ook heerlijke Portugese cocktails en mixdrankjes, wederom voor een ontzettend nette prijs. Als we alles op een rij zetten is de conclusie wel duidelijk: discotheek Fiesta in het oude centrum van Albufeira is de plek waar jij jezelf tijdens jouw vakantie in Albufeira gegarandeerd zult vermaken.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...