activiteiten

Duiken in Albufeira

Een schitterende onderwater wereld

Duiken of Snorkelen in Albufeira biedt mooie onderwater aanzichten, je zult veel mooie nieuwe vissoorten ontdekken die je in je leven nog niet gezien hebt. Duiken of snorkelen doe je bij het strand Praia da Oura.

duiken-albufeira

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Voor beginners en gevorderden

Indigo Divers biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden. Er zijn geen vaste excursies maar deze worden op maat voor je samengesteld, helemaal aangepast een je persoonlijke niveau. Indigo Divers is aangesloten bij PADI, de grootste erkende duikorganisatie ter wereld. Begeleiding is in veel talen beschikbaar waaronder in het Nederlands en het Engels.

Ook als je accessoires nodig hebt of je iets bent vergeten op je reis naar Albufeira omtrent duiken kun je bij Indigo Divers een het strand Praia da Oura terecht.

Meer informatie

Meer informatie over de te spotten vissen, maar ook de locatie, prijsindicatie en contactinformatie kun je vinden op www.indigo-divers.pt.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...