feesten

Club en bar La Bamba in Albufeira

Een combinatie van een club, discotheek en bar

De combinatie van bar, club, discotheek en restaurant heeft La Bamba in het nieuwe centrum van Albufeira geen windeieren gelegd. Deze moderne discotheek bevindt zich in het hart van de barstreet, recht tegenover Club Heaven en op een steenworp afstand van alle andere clubs zoals Club Vida. In dit artikel duiken we verder in op de uitgaansgelegenheid van La Bamba, waar alle verschillende nationaliteiten samenkomen voor een ontzettend gezellig feestje tijdens hun vakantie in het Portugese Albufeira.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Verschillende nationaliteiten feesten samen

Het leuke van een vakantie in Albufeira is dat je een keer helemaal los kunt gaan met de leukste dames en heren uit andere Europese landen. In discotheek La Bamba in Albufeira vind je veel Nederlanders die er hun lange feestavond starten. Daarnaast vind je er ook Engelsen, Portugezen en goedgestemde Duitsers. De discotheek is vanaf een uur of tien ’s avonds al gezellig druk, wat de hele avond doorgaat tot de deuren omstreeks 04.00 uur worden gesloten en iedereen verder trekt naar bijvoorbeeld Club Heaven of Club Vida, die tot vroeg in de morgen open zijn.

la-bamba-albufeira-bar-club-discotheek (1)

Leuk voor de dames én mannen (bier!)

Ben jij op zoek naar de meest gespierde barmannen van Albufeira, dan is een bezoekje aan La Bamba tijdens jouw jongerenvakantie in Albufeira een must. Al het barpersoneel ziet er elke avond opnieuw op hun best uit om jou te voorzien van de lekkerste drankjes. Een heerlijke cocktail van deze knappe mannen heb je voor ongeveer zes euro, terwijl een biertje voor de mannen (natuurlijk een halve liter, zoals je inmiddels wel gewend bent) voor maar drieënhalve euro. Op deze manier houdt discotheek La Bamba Albufeira extra betaalbaar!

la-bamba-albufeira-bar-club-discotheek (2)

De Beachmasters kroegentocht

Eenmaal per week is La Bamba het toneel van de enige echte kroegentocht door het nieuwe centrum van Albufeira. Je feest dan als vakantieganger met reisorganisatie Beachmasters met Nederlanders een aantal uurtjes van jouw vakantie op de beste Nederlandse muziek, van het Feestteam tot aan de Lawineboys, het komt allemaal voorbij. Niet zo’n fan van Nederlandstalige muziek? Je hoort uiteraard ook de beste nummers van deze zomer voorbij komen!

Onze conclusie: één extra avond verzekerd van feest!

Wil jij gewoon zekerheid dat jouw stapavond in Albufeira een knaller wordt? Begin minimaal één avond van jouw vakantie in discotheek La Bamba in Albufeira. Op deze manier heb je een geweldig feestje, gecombineerd met een betaalbaar drankje en de mogelijkheid om daarna nog een dikke party mee te pakken in een van de grootste clubs in het nieuwe centrum van Albufeira.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...