activiteiten

Waterpark Aqualand in Albufeira

Een garantie op een leuk dagje weg

Aqualand een groot waterpark in Albufeira en biedt alle facetten om jou een topdag vol waterplezier te bieden: glijbanen, zwembaden en stroomversnellingen.

aqualand-albufeira

Glijbanen en meer…

Dit grootste waterpark in Albufeira heeft een groot aantal gave glijbanen:

  •  Salto Pouco: Toffe glijbaan waar je na een stijl glijdend deel nog 3 meter naar beneden in een zwembad valt!
  • Rápidos: in een band glijd je naar verschillende plateaus in een spectaculaire glijbaan!
  • Kamikaze: 92 meter lange glijbaan waar je supersnel naar beneden glijdt!
  • Bonzai: met een surfplank van een glijbaan om vervolgens onderaan de glijbaan nog meters over het water te surfen!
    Daarnaast heeft dit waterpark in Albufeira nog veel meer verschillende rustige glijbanen, 2 grote zwembaden en een golfslagbad. Ten slotte heeft Aqualand nog een stroomversnelling waar je met banden heel relaxed rondvaart.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Prijzen en openingstijden

Aqualand waterpark Albufeira is geopend van 17 juni tot 6 september. In de maand juni is Aqualand geopend van 10.00u tot 17.00u, in de overige tijd is het waterpark geopend van 10.00u ’s ochtends tot 18.00u ’s avonds. aqualand-albufeira-algarve Kinderen onder de 5 jaar hebben gratis entree bij Aqualand Albufeira. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar betalen €16,- en volwassenen betalen €22,-. Daarnaast is een Friends pack verkrijgbaar waarmee je voor €88,- met vier vrienden entree krijgt. LET OP! Koop je je tickets via internet dan betalen kinderen tussen 5 en 10 jaar slechts €12,-. Volwassenen betalen €18,- en een Friends pack voor 4 vrienden kost slechts €68,-.

Bereikbaarheid

Aqualand vind je op ongeveer 20 autokilometers van Albufeira, er rijden geen pendelbussen tussen Albufeira dus de enige mogelijkheid is om een taxi te pakken naar het waterpark. Een taxi van Albufeira naar Aqualand kost ongeveer €20,-.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...