feesten

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival

Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vetste concepten in Albufeira van deze zomer. Als kritische redactie nemen wij met eigen ogen een kijkje bij dit vernieuwde concept, dat onder de naam Summer Carnival al jaren meedraait. Vroeger, moeten we eerlijk zeggen, vonden we Summer Carnival niet het beste feestje van onze vakantie. Tijdens de springbreak was het zover, met tientallen examenkandidaten mochten wij proeven van Summer Carnival 3.0.

Het was inmiddels 9 uur in de avond, het eten van Shalom was verrukkelijk, en het is tijd voor Summer Carnival, het pronkstuk van Beachmasters. Het feest wordt gehouden in discotheek Fiesta, een tropisch ogende tent, in onze ogen passend bij het thema. De muziek staat als wij binnen komen gezellig hard, waardoor het tijd is om een drankje te halen. Wat opvalt is dat de zaak versierd is met (naar schatting) meer dan 100 opblaasdieren. We raken aan de praat met een van de reisleiders en voor we het weten zitten we helemaal onder de neon-verf. Wanneer we om ons heen kijken zien we eigenlijk iedereen zo rondlopen, hetgeen een leuke sfeer geeft.

Nadat we wat gezellige dansjes hebben gewaagd valt onze blik op een artiest: Matsoe Matsoe is vanuit Nederland overgekomen naar Albufeira. Wat kun je verwachten van iemand die zichzelf jaren geleden op een andere bestemming volledig liet gaan, we wachten het af. Gelukkig blijkt Matsoe Matsoe, met zijn artiestennaam Joey Spaan, ons positief te verrassen. De 1,5 uur vliegen voorbij en het valt ons op dat het eigenlijk niemand is gelukt om stil te blijven staan, best een prestatie met allemaal ‘rustige’ Nederlanders. We sluiten de avond af, terugkijkend op een gezellige avond. En volgens ons gaat het voor de meesten nog wel even door. Summer Carnival een verbetering: ja, absoluut!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...