Alles over dé jongerenvakantie bestemming van Portugal: Albufeira!

[hcolumns]

[columnhelper span3]

Albufeira

De bekende badplaats Albufeira is te vinden in de Portugese Algarve en wordt door alle faciliteiten voor toeristen ook wel de toeristische hoofdstad van de Algarve genoemd. Door het heerlijke zonnige Middellandse Zeeklimaat is een vakantie Albufeira uitstekend om lekker bij te kleuren en te relaxen. Door het grootste uitgaansleven is Albufeira erg in trek onder jongeren die elke zomer per vliegtuig hun jongerenvakantie Albufeira vieren na een jaar hard werken. Op GoAlbufeira.nl hebben we alle Albufeira informatie voor jou jongerenvakantie Albufeira op een rijtje gezet!

[columnhelper span3]

Activiteiten in Albufeira

Bij jongerenreizen Albufeira horen natuurlijk activiteiten die je zelf kunt ondernemen, of die georganiseerd worden door reisorganisaties special voor jongeren. In Albufeira heb je de mogelijkheid heerlijk te relaxen aan de boulevard of bij te kleuren op het strand. Voor iedereen die ook graag wat van de omgeving van Albufeira ziet is een uitstapje naar Lissabon aan te raden. Spectaculairder zijn duiken in de Portugese zee, een bezoekje aan Zoo Marine of een jeepsafari door de Algarve. De echte verfrissing vind je bij toffe waterparken Aqualand en Slide & Splash in de omgeving van Albufeira!

[columnhelper span3]

Uitgaan in Albufeira

Met het uitgaansleven in Albufeira is het zeer goed gesteld, daar hoef je jezelf dan ook niet druk over te maken tijdens jou jongerenreis Albufeira. Albufeira zit vol met feestcafés, clubs, discotheken en bars om jou vakantie Albufeira compleet te maken. Voor een gezellig Nederlands feestje kun je terecht bij Celebration en de Feestcafé Bloopers. Wanneer je liever voor wat minder Nederlanders kiest, ga dan voor Club Locomia, het populaire Kadoc, Discotheek Kiss, Buhba Bar of Libertos. Allemaal stuk voor stuk toffe clubs die niet onderdoen voor elkaar, feest tot diep in de nacht tijdens je Albufeira vakantie!

[columnhelper span3]

Eten in Albufeira

Wanneer je in Albufeira op Albufeira jongerenvakantie bent ga je natuurlijk niet elke dag zelf koken, of misschien ga je tijdens je hele vakantie Albufeira wel nooit koken. Gelukkig kunnen we je op dat vlak gerust stellen, Albufeira kent ontzettend veel gezellige (Nederlandse) restaurants en eetcafés waar je terecht kunt voor Spaanse tapas, maar bijvoorbeeld ook voor pannenkoeken, spare-ribs en pizza. Vrijwel alles waar je zin in hebt is in Albufeira te vinden. De Nederlandse restaurants/eetcafés Hollandaise en Shalom met twee restaurants en een Shisha bar hebben in ieder geval alles dat je uit Nederland kent!

[/hcolumns]

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...