informatie

Check avonturenpark Luso in Albufeira!

Dit avonturenpark is ideaal voor een dagje uit!

Liggen op het strand, uitgaan, uitslapen en lekker eten zijn natuurlijk bezigheden die vrijwel elke vakantieganger uitvoert op vakantie in Albufeira. Maar wat als je nu is wat anders wilt? Er zijn veel dingen te beleven in Albufeira. Een van deze activiteiten is het avonturenpark genaamd “Luso”. Dit park biedt vele leuke activiteiten voor iedereen!

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Wat heeft het avonturenpark te bieden?

Klimmen

In het park in Albufeira kun je veel beleven. Zo kun je allerlei klimactiviteiten uitvoeren & paintballen. De klimactiviteiten zijn voor zowel beginners als experts. Er zijn verschillende routes die je kan gaan afleggen, dit doe je natuurlijk onder begeleiding van professionals die verstand hebben van het werk. De gele route, ook wel de gele route genoemd, is voor beginners. Daarnaast heb je nog de gemiddelde routes. Deze bestaan uit route geel en route violet. Deze routes zijn wat uitgebreider en moeilijker dan de beginnersroute, logisch natuurlijk. Ben je nu helemaal in je element als je gaat klimmen? Dan kan je ook nog de geavanceerde route nemen. De routes die gezien worden als geavanceerd zijn routes blauw & rood. Voor deze baan moet je minimaal 16 jaar zijn.

Paintball

Is klimmen niet echt jou ding en houd je meer van keiharde actie? Dan is paintball waarschijnlijk wel iets voor jou. Je kent het wel, een paar groepen strijden tegen elkaar met paintballpistolen. Ben je geraakt, dan ben je “dood”. Het team dat overblijft, dat wint. Dit is natuurlijk leuk voor de echte adrenalinejunks onder ons. Het spel geeft je namelijk het idee dat je in een heuse oorlog terecht bent gekomen. Je moet kruipend over de grond, je verstoppen achter bomen en rennen als het moet. Het park in Albufeira biedt een prachtige omgeving. Midden in een bos, omringd met allerlei hoge bomen en houten obstakels, krijg jij de kans om er eens lekker op los te schieten.

Combinatie klimmen & paintball

Ben je van alle markten thuis en wil je graag een complete dag meemaken in dit avonturenpark? Dan is het leuk om een combinatie te kiezen van zowel klimmen als paintballen. Je bent dan uiteraard goedkoper uit als je deze combi kiest in plaats van deze activiteiten los uit te voeren.

Wat kost het?

De kosten voor deze activiteiten verschillen. Zo kun je al klimmen voor 10 euro per persoon. Voor dit geld kan de beginnersroute overwinnen. De routes van gemiddeld niveau kosten 13 euro per persoon & de geavanceerde routes kosten 16 euro per persoon. Daarnaast kon je ook kiezen om te gaan paintballen. Paintballen kost 18 euro per persoon. De combinatie van klimmen en paintball was ook mogelijk, dit is vanaf een prijs van 25 euro per persoon. Het park ligt op ongeveer 1 á 2 kilometer van het centrum. Ben je op vakantie en wil je dit park graag bezoeken? Vraag dan even bij de reisleiding het adres & verdere informatie, zij kunnen je verder helpen.

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...