feesten

De beste restaurants in Albufeira: onze selectie!

Als je op vakantie bent in Albufeira, moet je natuurlijk ook wat eten. Gezellig met je vrienden/vriendinnen genieten van goed eten in leuke restaurants. In Albufeira zijn natuurlijk vele verschillende restaurants waar je kan eten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn veel restaurants waar je enorm lekker en goedkoop kan eten. Natuurlijk zitten er ook restaurants bij die duurder of goedkoper zijn met allemaal verschillende keukens. Daarom hebben wij voor jou de leukste restaurants met lekker eten op een rijtje gezet. Per keuken hebben we een restaurant gekozen met de daarbij behorende info zoals; prijs, soort eten & beoordeling.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Typisch Portugees

Wil je de echte Portugese keuken uitproberen? Dan is “Restaurante O Manjar” een geschikte optie. Dit restaurant heeft gerechten tegen een zeer lage prijs. Voor jongeren is het natuurlijk belangrijk dat je goedkoop maar toch lekker kan eten. Bij dit restaurant is dat zeker het geval. Tegen “snackbarprijzen” krijg je hier gehele maaltijden. De welbekende site “Tripadvisors” beoordeeld, op basis van ervaringen van klanten, dit restaurant met 4,5 sterren (van de 5). Dit cijfer is gebaseerd op ruim 440 beoordelingen! Vooral de prijs/kwaliteit verhouding scoorde het hoogst.

Lekker Hollands

Mis je op vakantie de dagelijkse Hollandse kost? Wil jij gewoon lekker een Hollandse kroket eten of andere Hollandse gerechten eten? Dan is “Buddy’s restaurant” de uitkomst voor jou. Naast de internationale keuken serveren ze hier ook veel gerechten van Hollandse bodem. De menukaart is uitgebreid en de prijzen zijn redelijk. Buddy’s restaurant krijgt op “Tripadvisors” 4 van de 5 sterren. Dit is gebaseerd op 200 beoordelingen.

Voor de vleeseters

Ben jij een echte vleeseter? Dan is “Picanha na Brasa (Rodizio Brasileiro)” hét restaurant voor jou. Het eten wordt voor je neus gesneden en opgediend. Het concept is erg leuk bedacht en veel gasten zijn erg tevreden over het restaurant. Op het menu staat vooral veel vlees. Het restaurant kan dan ook gezien worden als een “all you can eat” type. De porties zijn groot en de prijzen vallen niet hoog uit. Ideaal voor de jongeren die een goede bodem willen leggen voor het stappen. De site “Tripadvisors” geeft, op basis van ruim 120 beoordelingen, 4,5 van de 5 sterren aan dit restaurant. Daarnaast heeft het ook een certificaat van uitmuntendheid 2014 gekregen van de site. Dit is dus zeker een aanrader!

Italiaanse keuken

Ben jij meer van het Italiaanse eten? Dan is “Senhor Frogs” een geschikt restaurant voor jou. De pizza’s zijn uitstekend hier en ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Je kunt voor een redelijke prijs een lekker Italiaans gerecht eten. De meeste beoordelingen zijn ook goed bij dit restaurant. “Tripadvisors” beoordeeld, op basis van ervaringen van klanten, dit restaurant met 4,5 sterren (van de 5).

Meer over eten in Albufeira?

Hopelijk heb je van deze post honger gekregen en kan je je nu goed vol gaan eten op je vakantie in Albufeira. Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over het eten in Albufeira. Kijk daarom even op deze site onder het kopje “eten”. Hier vind je nog meer informatie over restaurants en cafés waar je lekker kan eten!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...