feesten

Review: Beachmasters kroegentocht nieuw-Albufeira

Is Beachmasters jouw reisorganisatie? Ervaar dan de kroegentocht!

Laten we beginnen in Nederland. Na een rustige vlucht om 5.15u met Transavia richting Albufeira kwamen we, na drop-off van onze bagage in ons appartement aan bij Blue Sky voor de informatie-bijeenkomst van Beachmasters waar we besloten te kiezen voor het goedkoopste pakket + een avond naar discotheek Kadoc (Review volgt op …..) met ALLE Nederlandse reisorganisaties.

Yes, het is avond: tijd voor de eerste avond stappen in Albufeira! Rond 20.30u verzamelen in de Second Bar aan het (begin of einde) van de strip. Een moderne zaak met een groot terras waar je geweldige cocktails kunt bestellen. En dat deden we dan natuurlijk ook, zonder te weten dat we die vakantie nog veel Sex on the beach zouden gaan drinken bestelden we het grootste model van deze cocktail. Na een half uurtje chillen en genieten op dit terras vervolgden we onze reis richting de zee.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Reno’s bar en meer!

Onze volgende stop was Reno’s Bar, een moderne en voornamelijk Engelse discotheek waar het door onze komst al vroeg druk was. Bier per halve liter voor de prijs van €2,50 maakte deze stop, samen met de volgende kroeg: La Bamba aan de overkant van de weg (halve liter €3,50) er een waardoor we de rest langzaam begonnen te vergeten. Deze laatstgenoemde bar: La Bamba is net als Reno’s een open bar waar je zo in loopt zonder eerst entree te hoeven betalen of wordt tegengehouden door een portier. Vol is hier dan ook gewoon vol, en dat is het dan ook onze hele vakantie geweest bij La Bamba. Gezellige Nederlandse muziek bracht het sfeertje er prima in onder de Nederlanders.

Op dat moment werd het alweer tijd om richting een echt Nederlandse zaak te gaan: Celebration. Met ruim 200 (schatting) Nederlanders vulde ook de Celebration zich snel. Lekker meezingen met Nederlanderse toppers als Guus Meeuwis en het Feestteam! Wanneer je liever wil loungen is er een groot dakterras met perfecte mogelijkheden om even uit te rusten voor wat nog komen gaat.

De afsluiting van de avond was in handen van de nieuwste discotheek van Albufeira, te vinden aan de strandkant van de strip in nieuw-Albufeira: The Heaven. Een perfecte mix van Nederlanders, maar ook verdwaalde Engelsen en Duitsers weten de weg naar Heaven te vinden. Deze discotheek pakt direct goed uit met artiesten als Yellow Claw, La Fuente, Vato Gonzalez, Dyna & Sandro Silva. De perfecte plaats om een avond kroegentocht met Beachmasters af te sluiten. Het is 5.50u en houden het voor vandaag voor gezien!

Albufeira met Beachmasters

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...