feesten

Review: Onbeperkt drinken @ Mitto Albufeira

Hoe is het onbeperkt brinken bij Mitto?

Opnieuw bevonden wij ons daar waar ook de promotors van Summer Events zich bevonden. Dat zorgde ervoor dat we na een eerste enthousiaste kennismaking tijdens het feest in Praia Club (deze review) er ditmaal opnieuw bij wilden zijn. Ditmaal een feest in een club die tijdens de zomerperiode normaal gesloten is, maar enkel open ging voor dit feestje van Summer Events. Het is namelijk een van de clubs die vooral locals trekt buiten het hoogseizoen.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

Daar gingen we!

Opnieuw betaalden we €39,- waarmee we vier uur lang onbeperkt konden drinken: bier, fris, maar ook alle A-merken sterke drank zoals Eristoff Wodka, Bacardi, Malibu, etc.. Daar aangekomen grapte iemand al snel of we bij de manneningang stonden, er was namelijk nog geen vrouw te bekennen. En wat bleek opnieuw: vrouwen hebben net wat meer tijd nodig en begonnen pas rond 23.00u, toen de mannen al een uur bezig waren om nog drie uur onbeperkt te drinken.

Op naar de afterparty

Nadat de vier uur om 02.00u voorbij waren zijn we doorgesprint naar Club Heaven om daar nog een geweldig feestje te bouwen met Yellow Claw tot diep in de morgen. Toen we uiteindelijk voldaan en na een geweldige nacht ons bed in doken stond de zon al hoog aan de hemel en konden we ons opmaken voor een fikse kater toen we die middag ontwaakten.

Een feestje met Summer Events staat dus altijd garant voor een fikse kater, maar het was het waard!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...