feesten

Feestcafé Bloopers in Albufeira

Één van de populairste cafés in Albufeira!

Feestcafé Bloopers albufeira is al sinds jaar en dag elke zomer 4 maanden lang de plek om helemaal los te gaan. Samen met (bijna) alleen andere Nederlanders kun je tot in de vroege uurtjes doorfeesten want Bloopers albufeira sluit pas rond 04.00u in de morgen. Het feestcafé biedt plaats aan bijna 200 man.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

bloopers-albufeira

Een geweldige avond bij Bloopers

Elke week vindt je bij Bloopers de Dutchnight met de beste muziek van Nederlandse bodem waarbij iedereen heerlijk Hollands in het oranje is gekleed. Tijdens dit gave feest traden zelfs de 3J’s afgelopen zomer op!

EK Voetbal bij Bloopers!

Tijdens de zomer van 2016 wil je tijdens je vakantie in Albufeira natuurlijk niks missen van de prestaties van het Nederlands Elftal dat het op het wereldkampioenschap voetbal mengt in de strijd om beste voetballand ter wereld te worden. Daarom kun je de wedstrijden van Nederland live volgen op een groot scherm bij Bloopers!

Drankprijzen Bloopers Albufeira

De prijzen zijn voor begrippen in Albufeira normaal te noemen, voor een biertje betaal je ongeveer €2,50. Voor een wijntje betaal je hetzelfde bedrag, voor een lekkere cocktail betaal je ongeveer vijf euro. Liever alcoholvrij? Je betaalt ongeveer €4,- voor een energy drink en voor fris betaal je twee euro.

Waar vind ik Bloopers in Albufeira?

Dit alles maakt Feestcafé Bloopers Albufeira de leukste en gezelligste Hollandse bar van Albufeira. Je vindt Bloopers in Oud-Albufeira aan de strip, in de buurt van de Buhba Bar en Celebration!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...