feesten

Feestcafé Celebration in Albufeira

De leukste muziek met veel Nederlands publiek!

Celebration Albufeira is een van de echte uitgaansgelegenheden voor Nederlanders die Albufeira rijk is. Naast vrijwel alle gasten, spreekt ook het personeel Nederlands en kun je tot in de vroege uurtjes (04.00u) feesten op met name Nederlandstalige muziek met nog 300 andere gasten.

Alle jongerenvakanties naar Albufeira vergelijken

celebration-albufeira

Feesten bij Celebration?

Twee keer per week is Celebration het vaste onderdeel in de kroegentocht van zowel Beachmasters als Gogo waardoor het in één klap vol is en feest alsof het hun laatste dag is. Naast deze kroegentochten vindt je er op Donderdagavond de Dutchnight (Summernight), georganiseerd door Beachmasters met Kraantje Pappie (2013)!

Ben je met GoFun op vakantie?

Ook dan ga je tijdens de Fullmoon Party los op de gaafste muziek met je mede-reisgenoten!

Bekende Nederlandse DJ’s en artiesten

Afgelopen zomer (2013) vond je in de Celebration Albufeira DJ’s als Rick in de Morgen van Radio Veronica die bekend is van het carnavalsnummer Vrouwkes, waarvan ook een zomerversie is gemaakt. Daarnaast vind je DJ Kicken ook vaak in de Celebration en was Kraantje Pappie ook van de partij!

Wat betaal je voor een drankje?

De prijzen bij Celebration wijken niet veel af van de gemiddelde prijzen in Albufeira. Voor een biertje of glaasje wijn betaal je ongeveer €2,50. Een cocktail kost rond de vijf euro. Kies je liever voor fris, dan heb je energy drink voor €4,- en een glas fris voor twee euro.

Je vindt Celebration Albufeira in Oud-Albufeira in een zijstraat van de strip, in de buurt van Bloopers en Buhba Bar!

Handige tips & blog

NIEUW: Beachmasters Summer Carnival 3.0

Het vernieuwde Summer Carnival Beachmasters pakt door en presenteert dit jaar Summer Carnival 3.0. Als we de organisatie mogen geloven wordt het een van de vet...

Jouw hotel, in oud of nieuw Albufeira?

Twee grote centra, maar welke van beide past het beste bij jou en jouw reisgezelschap? In deze blog kijken we naar de keuze die jij voor komende zomer moet make...